Slapp dag

här har nt bloggats på ett tag men skit i de.
vill bara tillägga att jag älskar min underbara älskling över allt annat i världen!!! <3 // d

Min Bara Min


Älskar min Doriann Krinqvist över allt annat på denna världen. Det som jag säger att jag älskar förutom hennebetyder ingenting. Det är bara henne jag älskar. Ni får snacka skit om henne eller vad fan ni vill, jag bryr mig inte för i mina ögon är hon alltid den finaste människan på denna jorden.

Vi kanske har våra små gräl eller så ibland men inget av det kommer förstöra våran kärlek. Denna dagen jag lämnar dig får någon skjuta mig i huvudet eller slå ihjäl för då är inte jag duglig att finnas till.

När vi träffades första gången så kände jag direkt en känsla jag aldrig känt förut. Jag kände att det var dig jag ville ha och ingen annan. Alla andra fanns inte. Det fanns bara du.


När vi först började prata så visste jag inte vem du var och jag trodde aldrig det skulle bli något mer än bara vänskap över internet. Men så blev det inte. Du blev min största kärlek och jag älskar verkligen dig. Om jag hade sagt nej till att få åka ner till dig under sommaren så hade det varit mitt största misstag idag.


Skulle vilja beskriva med ord hur mkt jag älskar dig och hur mkt du betyder för mig men det går inte. För att såna ord kan jag aldrig få fram ur min mun. Det går helt enkelt inte beskriva med ord hur mkt jag älskar dig. Om jag så gav dig allt i hela världen så skulle inte det räcka med att beskriva hur mkt jag älskar dig.
Och jag kommer aldrig lämna dig Doriann Kronqvist :-* <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=l8ukKCgT0_A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5CIqlBMqVVs4/2-12

Kollade lite på melodifestivalen och fastnade faktiskt för sean banans låt Sean Den Förste Banan. Asså det var faktiskt en av hans riktigt bra låtar. Kanske t.om med den bästa låten han gjort :)
http://www.youtube.com/watch?v=Aawp1Ixbfdc&feature=related


Ja annars har jag bara vart hemma idag. Var tänkte att jag skulle följa med Tim till hans morsas hus men blev inte så. Vi bestämde oss för att det en anna helg då jag har tid för vart lite stressigt idag annars.
Sen fick jag lite coca cola grejer av mamma idag också vilket gjorde mig glad :)
Det var en låda som livsmedelsbutiker har som reklam om dem säljer coca cola sen var det 2st iskuber som såg ut som små cola flaskor.
Riktigt snygga :) Nu är bara frågan var dem ska få plats för börjar bli lite fullt på väggen :S
Ja det löser sig nog.


Sen vill jag bara säga att jag älskar min Doriann Kronqvist av allt i hela världen :D <3<3<3<3
( Även fast hon hela tiden vinner över mig i wordfeud :P ) 

3/2-13

Ja vad har hänt under den här tiden. Har varit lite upptagen för har mycket i skolan. Har varit hoss min älskling förra helgen sen har jag firat tim (kompis) på hans 20 årsdag genom att överraska honom tillsamman med alla hans vänner (dem flesta iaf)

Sen har jag haft en bakdag i skolan med UF. Sålde av 116 limpor denna gången :D Det blir man glad över :)

Sen har jag vart i skolan typ resten av tiden och bara arbetat. Har ju öppnat ett café i skolans butik så har ju haft fullt upp att göra produkter dit för min del av klassen som går bageri hade konditori dagen det öppnade och resten av veckan så det är typ bara vi och tvåorna som har arbetat med saker dit.

ja nu sitter jag och lyssnar på musik och chattar med älsklingen på fb. Skulle egentligen ringa men mamma sitter i telen och sen är jag trött :(

Sover så jävla dåligt på nätterna av någon anledning :S

Ja ska fortsätta med pratandet så ni får ha det bra så ses :)

Byee

RSS 2.0