24/1-12

Ett 1/2 år med älsklingen idag :D
Är så sjukt jävla glad att jag har dig. Kommer aldrig släppa taget om dig vad som än händer<3<3<3Ja idag var det skola som vanligt men ganska jobbig dag för vi har varit i samma sal hela dagen i sammanlagt 4 timmar och det var förbannat varmt och kvaft där inne. Lite svårt att jobba då -.-

Efter att vi slutat och ätit lunch satt jag med robin och joel och spelade kort innan vi gick till bussen :)

Har suttit hemma hela kvällen annars och bara glott typ och försökt komma lite former till olika tribaler :P

Ja ni får ha det så bra så hörs vi eller ses vi någon gång :)

Byee

23/1-12

Tjenare alla. Har hänt idag då? Inte ett skit faktiskt. Var i skolan i en timme sen hade vi "studiebesök" på arbetsförmedlingen för att sen hur det går till att söka jobb.

Nu har jag bara var hemma och glott film och spelat :P
Ska nog sms älsklingen snart och se vad hon gör :)

Ni får ha det så bra så kanske jag gör något mer inlägg ikväll. 

Byee

22/1-12

Teater idag på folkets hus :) Det är ju då teatergruppen som min syster är med i, men hon hade ju ingen roll i årets teater men roligt ändå :)

Annars har det inte hänt mkt i helgen. Bara vart hemma och tagit det lungt vilket jag tror jag behöver -.-

Nästa helg blir det fest på fredagen sen blir det att åka till älsklingen och vara hos henne :D

Jag just nu sitter jag och glor runt lite på nätet och myser med zimba (min katt) blir nog att försöka ladda ner en film sen eller snart om inte internet är lika segt som det var igår av någon anledning -.-

Ja men ni får ha det bra så hörs :)

BA SÅ NIVET!!

Ja jag bjuder på denna lite mongobild på mig i bageriet :P 


20/1 - 12

Ja har hänt idag då? Skulle egentligen inte behöva vara i skolan idag för vi hade provtillverkning av produkter som dem som hade projekt, och inte som jag och två till har UF. Så vi behövde som sagt inte åka till skolan egentligen men vi gjorde det ändå för att påbörja rapporten som ska vara klar till terminens slut.

Blir lite fredgsmys hemma ikv, några vänner tyckte jag skulle hänga med på fest men orkar verkligen inte det. Så det blir hemmakväll ist :)

Ska nog se någon bra film och äta gott men annars händer nog inte speciellt.

Men jaa lördag imorrn, kanske åka in och träffa tim om han kan och vill. Annars får jag väll hitta på något annat eller åka in och se om någon annan vill ses. Ja typ så blir väl morgondagen.

BA SÅ NIVET!!

19/1 2012

Tjenare alla!
Detta har nog vart den jobbigaste dagen i hela mitt liv :O
Sov hur länge som helst inatt men vad händer? Jo kommer till skolan och sitter i omklädningsrummet 45 min innan vi börjar, OCH SOMNAR!!!! Vaknar sen av att roin väcker mig, sittandes på golvet, vid 8 tiden då vi brukar börja klä om.
Ja där ser man hur trött man kan vara ibland :P

Ja nu sitter jag som sagt vid datan som många fattat och dunkar musik. Ska nog ringa älsklingen sen och prata lite med henne :) <3<3<3<3

Men nu ska jag fortsätta med musiken lite till eller kanske se någon film :)

BA SÅ NIVET!

18/1 2012

Vilken dag! Började med skola och idag hade vi konditori och även idag slutade vi tidigt :P Och en sak kan jag säga helt säkert nu. JAG HATAR MOUSETÅRTOR!!!!! Vi skulle göra såna idag och det tog fan fucking en halvtimmer att bara fixa botten till den som bestod av riscrisp och smällt choklad. Jag hatar verkligen dem jävla tårtorna.

Ja träffade tim senare efter skolan och var med honom fram till 8 tiden ungefär då jag tog bussen hem. Kan ju säga att vi hade inte direkt roligt. Han hade abstinens pga att hans cigg var slut. Det var kallt ute så han och jag har typ bara varit inne och spelat memory och hälge spelet XD Ganska roligt med sällskaps spel iaf fast det inte tillhör våran tid riktigt :P

Ja nu ska jag ta och lyssna musik eller se någon film kanske sen blir det att lägga sig och sova och vänta på en ny morgondag då vi har bageri :D 

BA SÅ NIVET!!!!

17/1 2012

Ja vad har hänt idag då. Hade skola till och börja med och även idag en ganska slapp dag för slutade vid tolv tiden sen var det bara hem ;)
Sen har jag fått mina nya högtalare idag också :D Var riktigt bra ljud och riktigt bra bas för det priset jag köpte dem för ;)
AddOn Q-200 Black-Orange

Imorrn blir det kanske att träffa Tim om han orkar annars vet i fan vad jag ska göra.
Ja BA SÅ NIVET!

Allt på en gång

ojojoj har ju inte bloggat på ett tag nu. Vad har hänt? Det har vart julafton, det har vart nyår med fest i Åtvidaberg. Skolan har börjat på nytt älsklingen har varit här och hälsat på och jag har vart hos henne. Ska även till henne nu om två veckor ungefär över helgen bara. Sen var det "fest" i fredags med Tim, Ida, Mangan, Jonte.

Sen Nu idag så hade man vanlig skoldag fast en jävligt slapp sådan. Började kvart i elva och slutade kvart i tolv så hade alltså bara en lektion och kommer ha sådana måndagar i fram till vecka 18 vilket känns riktigt nice. Nu sitter man på skype och pratar med älsklingen och har det roligt :D

Ja ska väl börja runda av och jag ska försöka bli bättre på att blogga. Jag lovar :)

http://www.youtube.com/watch?v=5CIqlBMqVVs

Har märkt att denna låten passar så bra på Doriann Kronqvist som jag älskar mest av allt i hela denna världen. Älskar henne så mycket att det inte går att beskriva med ord. Jag kommer aldrig att lämna dig älskling.

You became mine on the first night
We became lovers at first sight
Funny how a blink of an eye can turn your life around
Wanna spend every tomorrow
With you baby nothing is impossible
Fly you to the moon at the front row
There's no limit, let's go
Sometimes we simply fall out
But that don't change the fact
I'm tied to your love like heaven's chains
Always...

If you go, I go
If you stay, I'll stay
When you cry I'll try to put a smile on your face
If you fall, we fall
I will hear you call
Always know that baby I am yours and you're
Mine, mine, mine
We're a match made in heaven
Mine, mine, mine
We're a match made in heaven

Sen har vi ju även den allra första låten som hon skickade till mig efter att vi blev tillsammans och detta kan man kalla våran låt :)

http://www.youtube.com/watch?v=l8ukKCgT0_A&feature=related

Älskar dig verkligen och kommer aldrig lämna dig vad som än händer. Saknar dig och älskar dig mer och mer för varje dag <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Sen utsmyckade ju dorry mig på en fest med någon form av postit lappar och hon tyckte tydligen det var jättekul XD

BA SÅ NIVET!

RSS 2.0