Min Bara Min


Älskar min Doriann Krinqvist över allt annat på denna världen. Det som jag säger att jag älskar förutom hennebetyder ingenting. Det är bara henne jag älskar. Ni får snacka skit om henne eller vad fan ni vill, jag bryr mig inte för i mina ögon är hon alltid den finaste människan på denna jorden.

Vi kanske har våra små gräl eller så ibland men inget av det kommer förstöra våran kärlek. Denna dagen jag lämnar dig får någon skjuta mig i huvudet eller slå ihjäl för då är inte jag duglig att finnas till.

När vi träffades första gången så kände jag direkt en känsla jag aldrig känt förut. Jag kände att det var dig jag ville ha och ingen annan. Alla andra fanns inte. Det fanns bara du.


När vi först började prata så visste jag inte vem du var och jag trodde aldrig det skulle bli något mer än bara vänskap över internet. Men så blev det inte. Du blev min största kärlek och jag älskar verkligen dig. Om jag hade sagt nej till att få åka ner till dig under sommaren så hade det varit mitt största misstag idag.


Skulle vilja beskriva med ord hur mkt jag älskar dig och hur mkt du betyder för mig men det går inte. För att såna ord kan jag aldrig få fram ur min mun. Det går helt enkelt inte beskriva med ord hur mkt jag älskar dig. Om jag så gav dig allt i hela världen så skulle inte det räcka med att beskriva hur mkt jag älskar dig.
Och jag kommer aldrig lämna dig Doriann Kronqvist :-* <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
http://www.youtube.com/watch?v=l8ukKCgT0_A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5CIqlBMqVVsKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0